We willen met onze aanpak iedereen de kans geven om de lekkerste plantaardige gerechten een podium te geven. Inmiddels is Beyond Meat niet meer weg te denken uit het retail kanaal en doen andere merken zoals de Vegetarische Slager ook goede zaken. 

Juist daarom bieden wij, naast onze eigen aanbod, aan de kleinere plantaardige producenten met hun super lekkere en innovatieve gerechten een podium. 

Samen staan we sterk en kunnen we werken aan een duurzame toekomst waarin plantaardige voeding een centrale rol speelt. Met elkaar werken aan de missie:

Lekker en plantaardig voor iedereen. Of je nu vegan, vegetariër of flexitariër bent. Door te kiezen voor plantaardige voeding maken we samen een positieve impact. Wij geloven in een gezonde en goede toekomst met oog voor iedereen op deze planeet door lekkere en smaakvolle plantaardige gerechten aan te bieden op ons online food platform.

“Plantaardig voor elkaar”

"Plantaardig voor iedereen”

“Plantaardig voor de toekomst"

 

Wil je dat we jouw producten opnemen in ons assortiment en wij voor jullie alles uit handen nemen qua fulfilment & logistiek, neem dan hier contact met ons op. 

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen met ons online platform  Klik dan hier voor meer informatie. 

Team Viva la Vegan

Wat zoekt u?

Winkelwagen