Viva la Vegan

Team

Peter

Zijn ervaringen met inmiddels 3 verschillende food start ups komen nu goed van pas. Altijd in voor nieuwe ontwikkelingen en iets nieuws in de foodsector.  

Anthony

Onze tech wizard. Hij is geweldig met alles wat wij online technisch realiseren. Hij zorgt ervoor dat zowel de uistraling alsmede de online klantervaringen super zijn. 

Murray

De tweede online specialist in ons team. Hij zorgt ervoor dat het platform juist ook visueel super in het oog springt & dat we goed online vindbaar zijn.

Mike

Mike is verantwoordelijk voor de marketing & communicatie activiteiten. Met affiniteit voor de foodservice is hij het contact tussen het bedrijf, leveranciers en klanten.

Leo

De ervaringsdeskundige. Leo heeft al bijna 40 jaar evaring in de food en heeft meerdere keren aan de wieg gestaan van mooie nieuwe avonturen. 

Bas

Bas kwam oorspronkelijk voor de marketing van ons bedrijf maar houdt zich vandaag de dag met van alles bezig om de juiste spullen bij de klant te krijgen. Daarnaast kijkt hij ook graag mee naar de marketing & communicatie activiteiten

Wat zoekt u?

Winkelwagen