Veel Gestelde Vragen

Hoe maak ik een account aan?

Het aanmaken van een account gaat snel en is heel eenvoudig. In een paar stappen kan je met jouw account de lekkerste plantaardige producten bij ons bestellen. Klik hier om een eigen account aan te maken.

Is alles Plantaardig?

Jazeker. Je kan er voor 100% vanuit gaan dat al onze producten plantaardig zijn. Het kan zijn dat een product ook biologisch is, maar dat hoeft niet. Met ons team bewaken we de kwaliteit en staan lekkere en plantaardige gerechten vol smaak voorop.

Bezorgen jullie door het hele land?

Jazeker! We vinden dat iedereen in Nederland lekker en plantaardig moeten kunnen eten. We bezorgen we in heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden. Overal geldt: vandaag voor 12.00 uur besteld, uiterlijk drie dagen later in huis.

Brengen jullie bezorgkosten in rekening?

Wij vinden dat het voor iedereen mogelijk moet zijn om de lekkerste plantaardige producten verkopen. Daarom werken wij niet met een minimale bestelgrote. Om dit te kunnen doen brengen we wel bezorgkosten in rekening, maar hoe groter de bestelling, hoe lager de bezorgkosten. De bezorgkosten zijn in onderstaande tabel overzichtelijk terug te vinden:

Bestelgrote bezorgkosten

Vanaf €250,-

Gratis

€200,- tot €250,-

€10,-

€150,- tot €200,-

 €15,-

€0,- tot €150,-

 €20,-

Wat zijn de voordelen om zakelijk klant worden?

Door een zakelijke account bij ons te openen, krijg je een aantal praktische voordelen. Je kan namelijk met meerdere personen op één account, hebt een ruim assortiment met groot verpakkingen en ontvangt altijd een BTW factuur. Klik hier om jouw eigen zakelijke account te openen.

Hoe kan ik mezelf als leverancier/producent bij jullie aanmelden?

Wij staan altijd open voor mooie, lekkere en innovatieve plantaardige producten die we kunnen aanbieden op ons platform. Heb je een plantaardig product wat volgens jou bij ons past, neem dan contact met ons op.

Kan ik ook vanuit het buitenland bestellen?

Nee, helaas is bestellen in het buitenland op dit moment niet mogelijk.

Hoe kom ik met jullie in contact?

Wij zijn dagelijks op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 17.00 op +31 85 04 75 204 of mail ons op service@veganfoodservice.nl

Waarom staan er geen prijzen op de website?

De prijzen zijn zichtbaar wanneer u een account heeft aangemaakt en bent ingelogd.

Wat zoekt u?

Winkelwagen