Plant aardige kansen

Een overzicht van mogelijke producten Klik hier

Steeds meer mensen kiezen ervoor om plantaardig te eten. Waren er in 2018 naar schatting 100.000 mensen die volledig plantaardig eten in Nederland, staat het aantal nu al op 170.000. Daarnaast neemt het aantal flexitariërs dagelijks toe. Deze ontwikkeling is een kans voor horecaondernemers. Hoe betrek je deze doelgroep beter bij jouw zaak?

Plantaardig onderscheidend

Niet iedereen zal natuurlijk een 100% vegan menu implementeren. Hoewel zelfs grote fastfoodketens een stap in de wereld van het plantaardige zetten (denk aan de vegan chicken nuggets van McDonalds). Het aanbieden van lekkere plantaardige gerechten biedt wel veel kansen. 

De juiste vervangers voor jouw onderneming

Je hoeft natuurlijk ook niet je hele concept om te gooien om mee te gaan met de met deze nieuwe ontwikkelingen. In plaats daarvan kun je ervoor kiezen om een ruime hoeveelheid groentegerechten op je menu te zetten, of om je te verdiepen in de nieuwe mogelijkheden op het gebied van vis- en vleesvervangers. 

Lekker plantaardig op één plek voor iedereen

Lekker en plantaardig voor iedereen. Of je nu vegan, vegetariër of flexitariër bent. Door te kiezen voor plantaardige voeding maken we samen een positieve impact. Wij geloven in een gezonde en goede toekomst met oog voor iedereen op deze planeet door lekkere en smaakvolle plantaardige gerechten aan te bieden op ons online food platform.

Alle lekkere plantaardige producten voor jouw zaak op één plek. Klik hier voor de voordelen en sluit je aan.

Wat zoekt u?

Winkelwagen