Benodigdheden
- 3 st rode ui
- 800 g zoete aardappel
- 50 g kikkererwtenmeel
- 300 ml plantaardige yoghurt kokos
- 1 tl nootmuskaat
- 1 rol(len) plantaardige hartige taartdeeg
- 100 g groene aspergetips
- 8 blaadje(s) verse salie
- 1 el olijfolie
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200 °C en bekleed de quichevorm met bakpapier.
- Snipper de rode ui. Was de zoete aardappels grondig en rasp met een grove rasp.
- Meng de rode ui met de zoete aardappel, kikkererwtenmeel, kokosyoghurt en nootmuskaat. Hak de helft van de salie blaadjes en roer deze door het zoete aardappelmengsel.
- Rol het verse harige taartdeeg uit over de quichevorm en druk aan.
- Verdeel het zoete aardappelmengsel over het taartdeeg en druk de aspergetips en overige salieblaadjes erin. Besprenkel de olijfolie over de taart.
- Schuif de taart in het midden van de oven en bak in 45 minuten goudbruin en gaar.
Winkelwagen
- Geen producten in de winkelwagen
- {property.name}: {property.value}